Akcija u Citroenu

Tri najprodavanija Citroena, modeli C3, njegova izvodnica C3 AirCross i C4 Cactus  mogu da se kupe poakcijskim cenama sniženim do 2.500 evra

Početna cena za C3 Feel Edition sada je 10.990 evra, a uz ovaj paket kupci na poklon dobijaju i automatski klima uređaj, audio sistem sa kolor ekranom od sedam inča osetljivim na dodir, Mirror Link opciju povezivanja sa pametnim telefonom, komande na upravljaču, Bluetooth i USB priključke, šest zvučnika i svetla za maglu.

Crossover na istoj platformi, Citroen C3 AirCross, startuje sa cenom od 13.990 EUR. Iz bogatog paketa opreme izdvajamo prednji i zadnji spojler, 12 sistema asistencije, bežično punjenje mobilnih telefona… Za 14.990 EUR može da se nabavi C4 Cactus. Opremljen je beskontaktnim ključem, kamerom za vožnju unazad koja pokriva vidno polje od 180 stepeni, aktivnim sistemom pomoći pri parkiranju, automatskim kočenjem, sistemom za upozorenje o napuštanju trake, prepoznavanjem ograničenja brzine, inteligentnim svetlima za noćnu vožnju i 3D navigacijom sa prepoznavanjem glasa.

Možda Vas interesuje i...