BESPLATAN LETNJI PREGLED U BRITISH MOTORSU

Bezbedni na put

Pre konačnog “otplovljavanja” na odabranu letnju destinaciju, British Motors poziva sve vlasnike Land Rover, Rande Rover i Jaguar vozila da ih posete i obave letnju proveru automobila. Obu;eni i sertifikovani mahaničari će da pregledaju vozilo kako biste u potpunosti bili mirni tokom putovanja ali i na samoj destinaciji. Umesto razmišljanja o automobilu, tako, možete u potpunosti da se posvetite uživanju u zasluženom odmoru.

U slučaju da se uoči stanje koje zahteva intervenciju na vozilu, ugradiće se isključivo originalni rezervni delovi. Da bi u potpunosti bili upućeni u stanje vozila, u servisu British Motorsa će Vam rado pokazati video snimke napravljene tokom pregleda vozila, kako bi prezentovali potencijalna opasne kvarove. Link ka videu će biti poslat na telefon ili mejl adresu sa ciljem da se uverite u stanje automobila i odobrite neophodne radove na njemu. Proces je, samo po sebi, veoma brz i vlasniku ne oduzima previše vremena. Ukoliko to, pak, želite, vreme potrebno za pregled i popravku vozila možete da provedete u salonu British Motorsa, uz osvežavajuće piće i novine. Servisne aktivnosti obuhvataju:

 1. Besplatan letnji pregled uključuje sledeće:
  – pregled oslanjanja i kočnog sistema
  – brza provera geometrije točkova sa štampanim izveštajem trenutnog stanja
  – provera stanja akumulatora
  – provera nivoa svih radnih tečnosti
 2. Specijalni popusti za odredjene usluge:
  – dezinfekcija klime po ceni od 3.000 din
  – popust od 10% na delove (metlice brisača, filtere klime…)
  Originalna dodatna oprema Vam omogućava da imate sve što poželite tokom letovanja. Da li je to, možda, frižider ili krovni kofer – rešenje čeka u salonu.
 3. Klijente kojima je potreban redovan servis očekuje specijalno iznenađenje. S obzirom na to da je ovo leto u duhu fudbalske groznice, a kompanija British Motors zvanični sponzor Fudbalske reprezentacije Srbije, pokloni su u tom maniru.
Možda Vas interesuje i...