Hyundaijev sportista sa poznatom mehanikom ali u novom ruhu ima predpromociju na relaciji Rim – Pariz

Hyundai i30 N Fastback

Sofisticirani dizajn petovratnog kupea koji koketira sa limuzinskim stilom (i menja Elantru) u najjačoj verziji modela i30 pretpremijerno može da se vidi na svojevrsnoj trci od Glavnog grada Italije do Glavnog grada Francuske

Kako bi na najbolji način prikazali performanse i mogućnosti novog modela, u Hyundaiju su se odlučili na radikalan potez i atipičnu prezentaciju noviteta. U praskozorje Salona automobila u Parizu, gde će biti upriličena zvanična premijera, model C segmenta kreće u nesvakidašnju avanturu zajedno sa profesionalnim vozačima – Hyundaijevim takmičarima iz motorsport divizije: Gabriele Tarquini i Thierry Neuville će se takmičiti između sebe u pokušaju da postave novi rekord u prelasku rute koja povezuje Rim i Pariz. Oni će, uz posebne dozvole, dovoditi visokoperformantni kupe do krajnjih granica čime bi trebalo da se naglasi i njegova izdržljivost u teškim uslovima. Biće to jak marketinški adut u rukavu Hyundaija.

Rezultati koje takmičari budu postigli biće objavljeni tokom zvanične inauguracije noviteta na pariskom Salonu automobila 26. Septembra.

Možda Vas interesuje i...