Kako održavati vozilo u vreme pandemije koronavirusa? BMW i Delta Motors imaju odgovor…

BMW - Delta Motors

Osim brige kako proći kroz ovaj period na najbezbolniji mogući način, savremeni čovek se sreće sa još nizom problema, pitanja, nedoumica… Registracija vozila u ovom periodu predstavlja ne mali problem, ne za one koji imaju vozilo na svoje ime i treba samo da produže registraciju, već za novopečene vlasnike novih ili polovnih vozila koji moraju da obave prvu registraciju, da prevedu vozilo na svoje ime i slično.

Dalje, postavlja se pitanje kako servisirati automobil kome je došlo vreme za redovno ili vanredno održavanje? Na to pitanje odgovor daje Delta motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser BMW vozila. Ova kompanije je, naime, uvela novu uslugu kojom nudi mogućnost dolaska po vozilo klijenta koje nakon servisiranja vraća na adresu s koje je automobil preuzet. Usluga preuzimanja i vraćanja vozila je besplatna za teritoriju Beograda. Zainteresovani prilikom On-Line zakazivanja servisa treba da odaberu opciju „Pick up and delivery“. Usluga se odnosi na sve BMW automobile i motocikle. Ono što je važno napomenuti jeste da se svako vozilo po povratku obavezno dezinfikuje.

Servis BMW vozila može da se zakaže pozivom na broj 011/353-9928, preko Viber aplikacije na broj 065/889-5424 ili On-Line preko ovog linka.

Možda Vas interesuje i...