Lični asistent kao stalni digitalni pratilac: Porsche 360+

Porsche App

Iza naziva Porsche 360+ krije se mobilna aplikacija koja svakodnevni život čini lakšim. Ali, trenutno, samo za vlasnike modela 911 i mobilnih uređja sa iOS sistemom

Razvojni tim nemačkog proizvođača sportskih automobila je uočio da postoje pojedine neuobičajene želje i zahtevi korisnika njihovih automobila. Zbog toga, razvijena je potpuno nova aplikacija koja će da bude na raspolaganju svih 24 časa svakoga dana u godini. Ona je dokaz da neuobičajeni zahtevi mogu da imaju adekvatan i blagovremeni odgovor, sve uz pomoć sertifikovanih partnera.

Porsche 360+ je aplikacija dostupna u formi pilot projekta za mobilne uređaje koje pokreće iOS opertivni system (Apple), zasad isključivo za vlasnike modela 911. Mesečna naknada za korišćenje je 99 evra (u Zapadnoj Evropi).

Osnovna ideja je da se ovaj servis ponudi i vlasnicima drugih modela i brendova, a inicijalna verzija je tu da naglasi kako Porsche želi i može svojim klijentima da pruži nezaboravne trenutke i uštedi im vreme. Odgovori koji se dobijaju mogu da budu preslikani na instrument tablu vozila, što omogućava da se zahtev prati i kontroliše, ali i da se pristupa sugestijama i odgovorima koje nudi lični asistent. Korisnik, takođe, može da koristi aplikaciju kako bi kontaktirao ličnog asistenta preko direktnih poruka, e-maila ili klasičnog telefonskog poziva. Sve dobijene informacije može da podeli preko asistenta, čak da postavi fotografiju koja ilustruje zahtev.

Porsche 360+ nudi usluga različitih kategorija, kao što su iskustva i moguća rešenje, servisi najkvalitetnijeg pranja vozila na određenim lokacijama, inspiracije kada i gde otići, koji restoran posetiti, koju destinaciju odabrati za odmor. Uz sve to, dolaze i ekskluzivni ponude članstva u poslovnim klubovima za Porsche 360+ klijenata i slično.

Možda Vas interesuje i...