MARKETING

EUROMOBIL MAGAZIN je izdanje prilagođeno svim kategorijama korisnika, njihovim željama i preferencijama. Shodno tome, nudi se u štampanoj i elektronskoj formi.

Štampana verzija:
Euromobil magazin u formi auto dodatka izlazi u okviru najtiražnije regionalne novine u Srbiji – lista „Zrenjanin”. Na 16 kolornih strana, A4 formata, na finom papiru, čitaoci imaju prilike da se upoznaju sa novitetima auto-industrije, pročitaju testove najinteresantnijih automobila na tržištu Srbije, pronađu korisne savete za svakodnevni život sa četvorotockašima, upoznaju se sa aktuelnim zbivanjima i još mnogo toga.

Elektronska verzija:
Paralelno sa štampanim izdanjem, čitaocima je na raspolaganju i savremeno koncipiran web portal, sa YouTube kanalom i prisustvom na svim najznačajnijim društvenim mrežama. Samim tim, marketinški prostor i potencijal je proširen i na najsavremenije oblike komunikacija. Oglašavanje u našoj publikaciji omogućava neposredniji kontakt poverenja između oglašivača i potrošača. Iskustvo i ankete upućuju da su merljivi komercijalni i tržišni efekti oglasa na stranicama naših novina i magazina.

Način dostavljanja oglasa i gotovih reklamnih rešenja:
Slati na e-mail marketing <@> euromobil.cc, ili dostaviti lično odnosno brzom poštom (naručilac plaća poštarinu) na CD-u, USB-u ili drugom kompatibilnom elektronskom mediju.
Fajl format: PDF, TIFF, EPS ili JPEG u CMYK (kolor) modu.
Rezolucija: 300 dpi; Fontove pretvoriti u krive.