Nova generacija Honde CR-V zvanično predstavljena u Srbiji

Delta Auto

U beogradsom BelExpo cetru prikazana je peta generacije Honde CR-V koja kreće u prodaju na teritoriji Srbije

Generalni uvoznik Honda vozila za našu zemlju, Delta Auto, s ponosom naglašava da je ovo najnapredniji SUV koji je ikada izašao iz pogona Honde. Peta generacija, tako, donosi daleko više sofisticiranosti, napredniji utisak u vožnji, ekološku kompatibilnost i mnoge druge “detalje” koji novi CR-V značajno izdižu iznad prethodne generacije.

Novitet donosi niz poboljšanja a među njima treba ustaći sisteme oslanjanja i upravljanja, potom prostranost kabine i odeljka za odlaganje prtljaga a ako korisniku to treba, može da se poruči i sa trećim redom sedišta – po prvi put u istoriji ovog modela.

“Za Hondu se kaže da je ponos Japana, a novi CR-V je definitivno ponos Honde. Na evropskom tržištu, ovaj model je vremenom od konkurencije izdvojila pouzdanost, najveća praktičnost u klasi, bezbednost i vrhunski kvalitet. Novi CR-V predstavlja iskorak u svim segmentima i kombinacijom najsavremenije tehnologije, modernog dizajna i kvalitetnih materijala, novi CR-V privući će brojne kupce koji traže najbolji odnos cene i kvaliteta”, kazala je generalna direktorka Delta Auto Grupe Aleksandra Đurđević.

U skladu sa aktuelnim kretanjima u auto industriji, Honda više ne može da se poruči sa dizel motorom. U ponudi su dve varijante VTEC turbo benzinca volumena 1,5 l, koji se uparuje sa sa šestostepenim manuelnim (kada isporučuje 173KS) ili opcionalnim CVT automatskim menjačem (tada je snaga 193KS). Od marta 2019. godine u ponudu će da se uvrsti i hibridna verzija.
Početna cena Honde CR-V u Comfort paketu je 29.490 evra, dok verziju sa pogonom na sve točkove i Elegance paketom opreme sa LED svetlima, navigacijom, adaptivnim tempomatom i aluminijumskim naplacima od 18 iča treba platiti tri hiljade evra više.

Možda Vas interesuje i...