O NAMA

Euromobil Media Group doo je kompanija osnovana 2010. godine.

Prvobitne aktivnosti su bile vezane za izdavanje štampanog izdanja – Euromobil Magazina, prvog srpskog besplatnog mesečnika posvećenog automobilima, tehnici, tehnologije, gadžetima, putovanjima, načinu življenja i mnogim drugim temema koje interesuju savremenog čoveka.

Osim sopstvenih, Euromobil Media Group nudi uslužni servis osmišljavanja, opremanja, dizajna, pripreme za štampu, štampe i plasmana publikacija drugih izdavača.

Naši klijenti, između ostalih, su:

  • nedeljnik „Zrenjanin”, najtiražniji lokalni list u Srbiji
  • „EPS Energija”, korporativni mesečnik u izdanju Elektroprivrede Srbije
  • „Planeta”, magazin za nauku, istraživanja i otkrića, u izdanju Belmedia doo
  • „Trener”, stručni časopis u izdanju Udruženja košarkaških trenera Srbije
  • „Piaggio Gazzeta”, periodični list u izdanju PGS Motori

Internet
U skladu sa savremenim trendovima i sve jačim uticajima elektronskih formi u medijima, korisnicima je na raspolaganju niz Internet portala, od kojih je euromobilmag.com posvećen automobilima, transport, auto-moto sportu i drugim temama koje obrađuju savremena transportna sredstva i prateće industrije, kao i zakonske regulative vezane za pomenutu tematiku. Portal Euromobil Magazin prati kompletna zbivanja u automobilskoj industriji i saobraćaju, kako na domaćem, tako i inostranom tržištu.

Društvene mreže
Neizbežan deo medijskog nastupa predstavljau i društvene mreže. Zbog toga, naša zapažanja iz oblasti kojima se bavimo, prenosimo i delimo na najvažnijim društvenim mrežama, kao što su to Facebook, YouTube, Twitter, Instagram…

Redakcija
Našu redakciju čini iskusan, kreativan i profesionalan tim stručnjaka, koji prati savremena zbivanja i trendove u oblasti automobilizma i medija na stručan ali i zabavan način, uz nastojanje da automobilske snove približi i običnom čoveku.