Otvorena knjiga narudžbi za novi Audi TTS

Audi TTS

Oštriji dizajn karoserije naglašava dinamični izgled, novi sedmostepeni DSG S-Tronic menjač dinamiku i efikasnost a Competition paket sportsku notu

Sportska i najbogatija verzija popularnog modela TT nazvana je TTS i predstavlja Audijevu perjanicu u segmentu kompaktnih sportskih modela. Za TTS je predviđen dvolitarski TFSI tubo agregat sa 306 KS i 400 Nm (+20 u odnosu na prethodnika), koji preko sedmostepenog automatika sa dvostrukom spojnicom snagu prenosi na sva četiri točka.

U zavisnosti od toga kakvu vrstu vožnje voli, kupac može da poruči kabriolet ili kupe. TTS kupe do 100 km/h ubrzava za 4,5 s, dok je kabrio sporiji za tri desetinke. Obe verzije dostižu elektronski limitiranih 250 km/h. Potrošnja verzije sa čvrstim krovom je 7,1 l/100 km, dok meki krov znači uvećanje konzumacije za dva do tri decilitra. Kao što može da se pretpostavi, standardna oprema je jako bogata, pa podrazumeva LED svetla, naplatke od 18 inča (u ponudi su 19 i 20’’), karbonske umetke u kabini i druge poželjne detalje. Kupe se u Nemačkoj nudi za početnih 54.400 evra, dok je Roadster procenjen na 57.200 EUR.

Možda Vas interesuje i...