TDI bliži kupcima

Na popustu Škode sa dizel motorima

Generalni zastupnik i uvoznik Škoda automobila za Srbiju, kompanija Autočačak, ponudila je popularne SUV modele po specijalnim cenama i u ograničenoj količini

Karoq i Kodiaq su „pomutili“ pamet potencijalnim kupcima, što je znak da je Škoda napravila pun pogodak ponudom ova dva SUV modela. Da bi se dodatno pospešila prodaja ionako traženih modela, najmlađi puleni u gami se i dalje nude po sajamskim akcijskim uslovima. Ali, za određene verzije opremljene TDI motorima Autočačak je ponudio dodatni popust.

Tako, na primer, Karoq 1,6 TDI Ambition sa agregatom od 115 „konja“ ima cenu od 18.600 EUR. Za taj novac kupac dobija alu naplatke od 16’’, kožnu presvlaku upravljača i ručice menjača, hrom paket enterijera, klima uređaj, elektro pokretane prozore u svim vratima, naslon za ruke između prednjih sedišta, Bluetooth i USB konekciju za pametne uređaje, krovne nosače, LED dnevna svetla start/stop sistem, indikator pritiska u pneumaticima, putni računar i još mnogo toga.

Veći Kodiaq sa dvolitarskim TDI agregatom od 190 „konja“ i pogonom na sva četiri točka u najbogatijem Style paketu košta dve hiljade evra manje nego dosad. Za 33.230 EUR se dobijaju alu naplaci od 18 inča, automatska klima sa tri zone, hromirane lajsne na pragovima, presvlake sedišta u  kombinaciji kože i štofa, grejanje sedišta, senzore za parkiranje napred i pozadi, ambijentalno osvetljenje, navigacini uređaj, kamera za vožnju unazad kao i još dosta detalja koji vožnju čine prijatnijom.

Vozila sa popustom mogu se kupiti u kompletnoj prodajnoj mreži, gde možete da se informišete o navedenim detaljima. Imajte u vidu da zvanične cene na sajtu uvoznika ne prikazuju navedene pogodnosti.

Možda Vas interesuje i...